Bruchetta BBQ

45,00 kr.

Ingredienser: tomat, paprika, purløg, rosmarin, persille, hvidløg, basilikum, oregano, chili, løg.

60 gram.

Vidste du, at udover en lækker bruschetta med en rund barbeque smag, så kan du også bruge denne krydderiblanding til at lave en ægte 80’er klassiker. Kan du gætte, hvilken lækker forret, der er tale om?

Du kan se det herunder og få opskriften med.

Først til den del med selve pestoen. Her blander du blot 1 spsk. krydderier med 2 spsk. vand og derefter lade det opbløde i ca. 4 min og tilsætter derefter olie.

Og så til afsløringen på den lækre klassiker fra 80’er køkkenet. Bruschetta Barbeque i creme fraiche kan give dig den helt rigtige smag af: Rejesalat.
Det er nemt at lave og tager ca. 10 minutter i forberedelsestid. Du kan finde opskriften herunder – og vi kan godt afsløre, at der er til mange rejesalater i et glas med tørret Bruschetta Barbeque.


Du skal bruge:

Sådan gør du

  1. Rejer drænes i en si. Det kan være en fordel at klemme dem lidt i hænderne efterfølgende, så du får så meget vand fra som muligt – uden at ødelægge rejerne
  2. Rør creme fraiche, mayonnaise, tomat chips og bruschetta sammen og tilføj herefter rejerne.
  3. Nu sættes det hele på køl i min 1 time inden servering

TIP: Skal rejesalaten spises som et større måltid, kan du med fordel lægge det over et lag af iceberg salat og herefter pynte med agurkeskiver, citroner og tomater.1
+
Tilføj til kurv