Pesto Pizza

45,00 kr.

Ingredienser: Paprika, persille, salt, løg, basilikum, hvidløg, chili, peber, citronskal

70 gram

Pesto pizza er perfekt til – selvfølgelig pizza – men også til pasta, brød, salat, pistou, fisk, kød grøntsager og kartofler, eller måske endda på en sprød baguette eller ciabattabrød med flødeost. Hvis man elsker pizza, og elsker pesto, så er dette krydderi det oplagte valg!


Bland 1 spsk. af krydderierne med 1½ spsk. vand. Når krydderierne er fugtige, kan du tilsætte olie til blandingen. Herefter er din pesto pizza klar til servering.

Så snart du har prøvet pesto pizza krydderiblandingen på din pizza, vil du ikke kunne lade være med at tænke; “den passer da også perfekt til ….” – for det gør den nemlig. Krydderiblandingen er super god i dine pastaretter, salater, som marinade til dit kød eller som krydderier til dine ovnbagte kartofler.

Mangler du en lille ekstra gave, så er denne en sikker vinder. Til en du ved, der bare elsker pesto, pizza og pastaretter, eller måske en som du synes fortjener lidt at blive forkælet med lidt nye smage i livet.

Tip: hvis du elsker pizza og pesto, men ikke lige har appetitten til en hel pizza, så bland krydderierne med smør, neutral flødeost eller hytteost. Smør det på et stykke ristet brød, og du vil få fornemmelsen af at pizza uden at du får ondt i maven af for meget mad.

1
+
Tilføj til kurv