Sven Michelsen dessertchokolade - datovare!!

98,00 kr.
Sven Michelsen dessertchokolade 450g - datovare !!!
Skøn håndlavet chokolade i elegant guldballontin
De delikate stykker dessertchokolade fra Sv. Michelsen er alle af udsøgt kvalitet. De smukke stykker chokolade har alle sit helt eget udtryk og deres helt egen smag og de er alle fremstillet i hånden, af de allerbedste råvarer.
De lækre og velsmagende stykker dessertchokolade leveres i en smuk guldballontin-æske og er den perfekte lille hilsen til chokoladeentusiasten der værdsætter og sætter pris på lækker håndlavet chokolade eller som forkælelse til f.eks. dine medarbejdere, kollegaer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og leverandører. Du kan selvfølgelig også vælge at forære den fine guldballotin til familie og venner - uanset hvem modtageren er, kan du være helt sikker på at hyggen spreder sig og skaber masser af god stemning blandt dine nærmeste.
Chokolade fra Sv. Michelsen er simpelthen ren forkælelse og de delikate stykker chokolade er produceret med respekt for udsøgt smag og solidt håndværk, i chokolade handlet under det internationale Fairtrade program. Lad stykkerne sætte prikken over i'et til festen eller middagsselskabet, hvor der skal være lidt ekstra godt til ganen.
Indhold: 450 g
45 stk. dessertchokolade
Leveres i elegant guldballontin
Fairtrade-certificeret
Glutenfri
Bedst før 15/2-2023
Vejl butikspris kr. 348,00
Nu kr. 98,00
1
+
Tilføj til kurv